SC Westside etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy,sähly, joukkueen kotipaikka on Espoo, Helsinki ja pelattava sarja Hupi, Höntsä & Harraste. Joukkueeseen kuuluu 28 jäsentä ja kalenterissa on 11 tulevaa treeniä tai peliä.

Etsimme joukkoomme lisää kenttäpelaajia sekä maalivahteja. Joukkueemme koostuu nais- ja miepuolisista salibandyn harrastelijoista ja muutamista divisioonapelaajista jotka haluavat astetta rennompaa palloilua omien harjoituksiensa lisäksi.

Mikäli sinua kiinnostaa täysin harrastepohjainen ja rento salibandy hyvässä seurassa, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot:
Miika Niskanen
miikaniskanen(miuku)salibandyclubwestside(piste)fi

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 6 tuntia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.