SC Westside etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy,sähly, joukkueen kotipaikka on Espoo, Helsinki ja pelattava sarja Hupi, Höntsä & Harraste. Joukkueeseen kuuluu 31 jäsentä ja kalenterissa on 2 tulevaa treeniä tai peliä.

Etsimme joukkoomme lisää kenttäpelaajia sekä maalivahteja. Joukkueemme koostuu nais- ja miepuolisista salibandyn harrastelijoista ja muutamista divisioonapelaajista jotka haluavat astetta rennompaa palloilua omien harjoituksiensa lisäksi.

Mikäli sinua kiinnostaa täysin harrastepohjainen ja rento salibandy hyvässä seurassa, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot:
Miika Niskanen
miikaniskanen(miuku)salibandyclubwestside(piste)fi

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin tunti sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
SC Westside: kokoonpano